Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив економ Львівської архиєпархії отець Володимир Кониськів, інформує кореспондент «Вголосу».

«Палати будуть вперше відкриті для екскурсій. Адже резиденція галицьких митрополитів завжди використовувалась як резиденція закритого типу. Ми думаємо, що екскурсія відбуватиметься із двох частин: молитовної (у каплиці ми молитимемось за мир в Україні) та оглядової. Гості зможуть оглянути інтер’єр другого поверху. Також буде надана можливість вийти на балкон, аби подивитись на вечірній Львів», – розповів отець Володимир.

За словами економа Львівської архиєпархії, екскурсанти зможуть побувати у кімнаті, в якій зупинявся Папа Іван Павло ІІ під час свого візиту, у 2001 році, в Україну.

«Ця кімната збереглася в такому ж вигляді як і під час відвідин Папи. Її можна буде оглянути. Це буде особлива можливість, адже цьогоріч  Папа Іван Павло ІІ проголошений святим. Ми вважаємо його своїм духовним покровителем. Я думаю людям буде цікаво доторкнутись до живих свідків його перебування», – зазначив отець Володимир.

Нагадаємо, цьогоріч Ніч у Львові пройде під гаслом духовності та миру  та відбудеться 11-13 липня.

ІА "Вголос": НОВИНИ