В Орловській області Росії внаслідок ДТП загинуло двоє українців, ще четверо зазнали поранення. Про це повідомив заступник директора Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич, пише УНІАН.

«За інформацією, отриманою посольством України в РФ від Управління МНС РФ в Орловській області, 8 липня в м.Орел сталося ДТП за участю російського вантажного автомобіля та мікроавтобуса, яким керував громадянин України. У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє громадян України», - повідомив дипломат.

«4 постраждалих українців доставлені в Орловську обласну клінічну лікарню», - додав він.

Також, за його словами, консул вживає заходів з надання допомоги потерпілим та у взаємодії з рідними - з перевезення тіл загиблих до України.

Раніше «Вголос» писав, що зранку 8 липня автобус з українськими номерами потрапив в дорожньо-транспортну пригоду біля російського міста Орел. Він зіткнувся із фурою з причепом з ростовськими номерами.

Раніше джерела в екстрених службах регіону заявляли, що у ДТП загинули чоловік і жінка, ще п’ять осіб постраждали. Повідомлялось, що жертви і поранені є громадянами України.

ІА "Вголос": НОВИНИ