[media=155938,155939,155940] 

Під час конфлікту на будмайданчику в районі одеського пляжу «Отрада» були затримані 10 осіб, повідомляє Думская.

Як розповів радник начальника ГУПН в Одеській області Руслан Форостяк, підрозділи поліції забезпечували охорону правопрядку під час мирної акції громадян, які вимагали припинити будівництво в межах паркової та курортної зони. На місці подій були присутні і інші активісти, які підтримували забудовника. При цьому, за словами Форостяка, бійки як такої не відбулося.

«Правоохоронці чітко виконали свою функцію щодо забезпечення громадського порядку, що дозволило уникнути бійки. Були затримані 10 осіб з числа прихильників забудовника. На двох з них будуть складені адміністративні протоколи за злісну непокору законним вимогам поліції і хуліганські дії. Інші були доставлені у відділення поліції для встановлення особи і профілактичної бесіди », - зазначив він.

Як повідомляється, проти будівництва виступали активісти «Автомайдану», «Вуличного фронту», «Соколу», «Громадянського фронту» і «Зеленого листа». Підтримував забудовника «Рада громадської безпеки».

Фундамент незаконної споруди знаходився між комплексом «Отрада Біч Клаб» і бадмінтон майданчиком. Днями будмайданчик відвідали представники ДАБК.

ІА "Вголос": НОВИНИ