В Одесі затримали чоловіка, який без причини побив сім незнайомих жінок. Про це повідомляє УНІАН із посиланням на одну з постраждалих Оксану Садиченко.

За її словами, напад було скоєно вранці на перетині вулиць Рішельєвської та Малої Арнаутської. Молодий чоловік вдарив Оксану в область сонячного сплетіння.

«Відчула різкий біль в районі сонячного сплетіння, зігнулася і тільки потім зрозуміла, що це був чийсь удар. Присіла, закрила очі і почала кричати. До мене підбігли люди, і через мить я почула ще один жіночий крик», - розповіла побита.

Як з’ясувалося, 26-річний Размик Карапетян під впливом наркотичної речовини йшов вулицею і бив усіх підряд жінок, які траплялися йому на шляху. За словами Садиченко, жертвами чоловіка стали мінімум шість жінок, не рахуючи її.

«Це ті, кого я особисто бачила. Я ще добре відбулася, тому що десь в ста метрах від мене він вдарив дівчину з ліктя в обличчя, вона впала і об бордюр мало не зламала руку. Тепер у неї гематоми під оком і на кисті. Вона була в сонячних окулярах, і добре, що окуляри не розрізали їй обличчя», - розповіла Оксана. Також жінка розповіла, що в іншої потерпілої зламаний ніс, а ще одна постраждала, котра отримала удар ліктем в обличчя, є вагітною.

Затримали зловмисника кілька чоловіків – супутники деяких потерпілих і випадкові очевидці. Вони передали його працівникам поліції, котрі прибули за викликом.

«Ми всі – хто на таксі, хто на приватній машині – поїхали писати заяву в поліцію. Зі мною пізніше зв'язалися і сказали, що постраждала у пологовому будинку, на збереженні», - розповіла Садиченко. Вона також повідомила, що потерпілих, очевидно, більше, бо за деякими даними, зловмисник встиг побити жінок і на інших вулицях.

У регіональному управдінні Нацполіції факт надходження заяв потерпілих підтвердили і повідомили, що зараз встановлюються обставини події. 

ІА "Вголос": НОВИНИ