Поліція затримала в Києві підозрюваного в крадіжці з квартири бізнесмена 1 млн доларів в Одесі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції.

В квартиру одеського підприємця, розташовану на останньому - 18-му поверсі, підозрюваний проник, спустившись з даху. Через балконні двері він проник всередину.

Коли знайшов схованку з грошима, викрав їх. А на вулиці його вже чекав знайомий на автомобілі, який відвіз чоловіка в готель. Звідти той згодом вирушив до Києва.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу правопорушника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини громадянин сусідньої держави.

За наявною інформацією чоловік «гастролював» в Україні та обкрадав квартири місцевих жителів.

Крім того, він обґрунтовано підозрюється у вчиненні на території Одеси і області інших злочинів, зокрема - розбою. Наразі проводиться перевірка його причетності до цих правопорушень.

Крадія затримали в одному з готелів столиці. У чоловіка вилучили сумку з викраденими грошима, частину з яких він встиг витратити на придбання автомобілів, дорогих брендових речей.

Також поліцейські знайшли водія автомобіля, який надавав підозрюваному послуги в ролі таксиста.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу.

ІА "Вголос": НОВИНИ