Про це він написав у своєму Twitter.

«Щоб не бачити «збожеволілих і зомбованих людей-звірів», яким не сподобалися заяви Вайкуле, їй достатньо не приїжджати на заробітки в Росію, а співати в кафе на напівпорожніх пляжів Юрмали для «європейців», яких там немає і які взагалі не знають, хто вона така», – написав Пушков.

 

 

 

«Щодо «заборони» громадянам ЄС відвідувати Крим: ніякої заборони не існує. Депутати з Франції, Італії, Німеччини, інших країн ЄС, журналісти, політики, в тому числі. Берлусконі і нинішній віце-прем'єр Італії Сальвіні відвідували – і не раз. А співачці заборонено?! Вигадка і ахінея повна», – зазначив російський політик, коментуючи слова Вайкуле про те, що «зомбовані люди зійшли з розуму», накинувшись на неї після заяви про Крим.

 

 

Нагадаємо, раніше перед своїм концертом в Одесі Вайкуле провела прес-конференцію, де заявила, що не поїде до окупованого Криму «ні за які гроші». 

Після скандалу, який виник після цієї заяви, співачка наголосила, що не очікувала такого резонансу і не уявляла, що «люди такі тварини, зійшли з розуму і абсолютно зомбовані».

Разом з тим, легендарний латвійський композитор Раймонд Паулс заявив, що підтримує вибір співачки Лайми Вайкуле щодо анексованого Росією Криму.

ІА "Вголос": НОВИНИ