Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», інформує портал «Наші гроші».

Проект фінансується державного бюджету в рамках проекту технічної допомогиЄвропейського Союзу «Скарби прикордоння − охорона культурної спадщини» програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».

Реставрацію проведуть у 2014-2015 рр. або до повного виконання робіт.

Передбачено ремонт дахів палацового корпусу, зокрема влаштування люкарен (вид слухового вікна), накриття коминів, пінаклів (гострокінечна декоративна башта), шпилів і решіток снігозатримувачів; підсилення фундаментів кухонного корпусу, відтворення західної вежі, ремонт галереї між західною вежею та кухонним корпусом, ремонт південної галереї та вежі-еркер, реставрація східної вежі, ремонт приміщення візит-центру і подвір’я, влаштування інженерних мереж та ін.

Жовківський замовк – пам’ятка архітектури епохи ренесансу в місті Жовква Львівської області. Закладений у 1594 році. Внесений до Державного реєстру національного культурного надбання України.

Останні дані про «ЗУБР лтд» на SMIDA датовані 2008 роком, інформація про власників компанії відсутня. Незмінним директором фірми упродовж п’ятнадцяти років був Михайло Єрмак. Відомо, що з жовтня 2012 року підписантом фірми є Валерій Власюк, який на тендері представився директором підприємства. Відомо, що Власюк виступає арбітражним керуючим в судах у справах про банкрутство.

Відомо, що на тендер подавалася на 4% дешевша пропозиція від колективного підприємства «Центр Комплекс» Львівської обласної асоціації Всеукраїнської організації «Союз організацій інвалідів України». Однак вона була відхилена через відсутність кількох підтверджуючих документів.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ