Про це повідомив президент Союзу туристичних агентств Сергій Голов, повідомляє агентство Інтерфакс.

«Сподіваюся, що компанія NKOREAN здійснить прорив. Для наших туристів, для кінцевого споживача це дуже важливо, є велика зацікавленість. Я думаю, що перспективи розвитку вимальовуються хороші. Ми, зі свого боку, підтримаємо цю компанію інформаційно...» – сказав Голов.

Заснована у 2017 році році компанія NKOREAN є туристичним агентством, схваленим урядом КНДР і гарантує безпеку для туристів на території Північної Кореї. Компанія, що спеціалізується на подорожах в Північну Корею, буде працювати за підтримки посольства КНДР в РФ.

Зі свого боку, радник посольства КНДР у РФ Кім Сен Хун заявив на прес-конференції, що його країна гарантує безпеку  туристів, чому сприяє і ядерний потенціал Північної Кореї.

«КНДР є однією з найбезпечніших країн світу, всебічно гарантує безпеку туристів, які дотримуються закону і порядків країни», – сказав Кім Сен Хун. Він також повідомив, що КНДР має намір активно розвивати туристичні зв'язки з РФ. Зокрема, буде спрощена процедура видачі віз росіянам і терміни очікування скоротяться з 2-3 тижнів до 3-5 днів.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ