Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Знеструмленими залишаються 298 населених пунктів в Одеській області, 76 у Черкаській та 16 - у Чернігівській, уточнюють рятувальники, додавши, що до відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Також в Одеській області тривають відновлювальні роботи у м. Вилково, для енергозабезпечення насосної станції та лікарні міста залучено 2 пересувні електростанції ДСНС.

У Черкасах відновили електропостачання насосної станції міста, здійснюється поступове наповнення водою міської системи водопостачання. 

«Cтаном на 8 годину 20 січня небезпечних метеорологічних явищ не спостерігається. Погодні умови стабілізувалися. Невеликий сніг спостерігається у Кіровоградській області», - заявили рятувальники.

Разом з тим, у зв’язку з великим скупченням великогабаритного транспорту уповільнено рух на ділянці автодороги М-05 Київ – Одеса на території Черкаської та Кіровоградської областей у напрямку міста Одеса.

До розчищення доріг та надання допомоги у буксируванні транспорту на даних ділянках залучено 43 одиниць техніки та 84 особи, з них від Укравтодору – 23 одиниці техніки та 32 особи, ДСНС – 16 одиниць техніки та 44 особи, Міністерства оборони України – 2 одиниці техніки та 4 особи, комунальних служб — 2 одиниці техніки та 4 особи.

ІА "Вголос": НОВИНИ