Тема автомобілів на європейських номерах залишається актуальною. Кількість безчинства на дорогах змушує владу продумувати схему контролю за ввезеними автомобілями та їх новими власниками.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що всі автовласники повинні бути зрівняні у правах і зобов'язані платити ввізне мито однаково, – пише ТСН.

«Я вважаю, що закон повинен бути один для всіх і не повинно бути когось обраного. Повинна бути загальна система розмитнення в країні, якщо якісь непомірні ставки – давайте про це говорити»,
сказав Гройсман.

Володимир Гройсман зазначив, що уряд подав закон, який стане основним для посилення відповідальності за грубе порушення правил дорожнього руху автомобілями на єврономерах. У ньому відзначені схема реєстрації таких авто і принципи їх обліку.

«Ми подали закон, який є базовим для посилення відповідальності за грубе порушення правил дорожнього руху. І там написано про реєстрацію таких автомобілів, щоб ми чітко розуміли, хто на них їздить. Я впевнений, що це буде хороший крок для легалізації тих, хто управляє , – заявив міністр.

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ