Поліція Дніпра повідомляє, що у травні 2017 року в озері Курячому було виявлено понівечене тіло невідомої жінки. Щоб встановити особу померлої співробітники поліції міста провели безліч слідчих заходів та експертиз, опитали десятки жителів найближчих вулиць.

На початку квітня 2018 року особу померлої вдалося встановити. Нею виявилася 65-річна місцева жителька. Всі обставини, які з’ясували поліцейські під час розслідування, дали їм можливість встановити підозрювану у вбивстві. Зібрані під час слідчих дій докази вказували на те, що до злочину може бути причетна невістка вбитої.

Під час слідчого експерименту поліцейські відтворили картину подій, які відбувалися в жовтні 2016 року. Саме тоді 34-річна невістка мотузкою задушила матір чоловіка. З метою уникнення відповідальності знищила сліди злочину та позбавилась тіла. Сусідам та чоловіку сказала, що свекруха кудись поїхала. Саме тому до поліції про зникнення жінки ніхто не повідомив.

3 квітня зловмисницю затримали, а наступного дня їй вручили повідомлення про підозру у скоєнні умисного вбивства. Жінці загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі, що передбачено ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

ІА "Вголос": НОВИНИ