Про це повідомляє «Український центр оцінювання якості освіти» (УЦОЯО).

Початок зовнішнього незалежного оцінювання – об 11:00. На виконання сертифікаційної роботи з математики відведено 180 хвилин.

«Протягом часу, відведеного на складання тесту, абітурієнт не повинен мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування. Також учасникам ЗНО під час написання тесту з математики заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем, калькулятором», - йдеться в повідомленні УЦОЯО.

Загальна кількість завдань – 33. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 62. Сертифікаційна робота містить завдання різних форм. Це завдання з вибором однієї правильної відповіді,завдання на встановлення відповідності («логічні пари»); завдання відкритої форми з короткою відповіддю, неструктуроване завдання; завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

«Результат виконання всієї сертифікаційної роботи можна буде використати під час прийому до вищих навчальних закладів», - зазначають в УЦОЯО.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ