Громадський активіст Юрій Ситник у програмі «Правда. Розслідування» на телеканалі НТА розповів, що між лобіюванням власних інтересів міськими депутатами та корупцією – надзвичайно тонка межа.

Зокрема, у програмі йшлося про те, що в Україні досі не врегульований закон про лобізм. Тим часом, в Америці та країнах Європи ці «групи інтересів» є чітко законодавчо врегульовані. А в нашій державі виникає чимало дражливих питань, хто саме із представників бізнесу стоїть за певними політиками, фінансує якісь політичні партії, які потім будуть захищати інтереси бізнесу, а не громадськості. І якби представники «групи лобістів» в Україні відверто заявляли, кого саме вони представляють – це все було б прозоро і публічно, – не було б тонкої межі між корупцією і «групами інтересів».

Нагадаємо, у програмі «Правда. Розслідування» на телеканалі НТА йшлося про підсумки роботи міських обранців, найгучніші скандали за останні два роки та їх наслідки для міста.

Проект «Правда. Розслідування» виходить на телеканалі НТА з березня 2016 року. Переглянути програми можна на сайті телеканалу.

ІА "Вголос": НОВИНИ