[media=163193,163194,163195,163196,163197] 

Про це власкору «Вголосу» повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Перше вишкільне таборування «соколят» на Вовчаку відвідали голова Проводу ВМГО «Сокіл», поранений у боях російсько-української війни комбатант «Легіону Свободи» Юрій Черкашин (друг «Чорнота»), перший заступник голови Волинської обласної ради свободівець Олександр Пирожик та голова Турійської районної організації ВО «Свобода», комендант історичного комплексу «Вовчак. Волинська Січ» Василь Мазурик.

Вишкіл на відновленому Волинською «Свободою» історичному комплексі «Вовчак. Волинська Січ» уперше відбувся «у всеозброєнні» - з навчальними зброєю та муляжами, інструкторами та бойовими офіцерами «Легіону Свободи».

«У ході вишкільного таборування на Вовчаку ми активно обмінювалися враженнями та думками. Спільно з другом Юрієм Чорнотою дійшли висновку, що для вишколів на рівнинній місцевості «Вовчак. Волинська Січ» - відмінне місце. Такі вишколи будемо продовжувати, залучаючи до них більше патріотично налаштованої місцевої молоді», - наголосив заступник голови Волинської «Свободи», перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

ІА "Вголос": НОВИНИ