Про це сьогодні ввечері повідомляє «УНН» із посиланням на прес-службу поліції Вірменії.

«Озброєна група на території полку ППС кілька хвилин тому спалила службовий поліцейський автобус «Chevrolet». А напередодні ввечері, після того, як члени групи спалили поліцейську «Газель», вони винесли на вулицю автомобільну шину, поклали в неї кулі і запалили її, створюючи реальну загрозу для жителів навколишніх будинків», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронні органи закликали членів групи не робити дій, які є небезпечними для життя і здоров'я громадян та розпалюють ситуацію.

Нагадаємо, група озброєних людей 17 липня проникла на територію патрульно-постового полку поліції Вірменії і під загрозою насильства утримувала там людей, вимагаючи відставки Президента Сержа Саргсяна і звільнення з-під арешту лідера радикального опозиційного Фронту громадського порятунку «Нова Вірменія» Жірайр Сефіляна, обвинуваченого в незаконному придбанні і зберіганні зброї.

Під час захоплення будівлі один поліцейський загинув, шестеро людей, зокрема п'ятеро поліцейських, отримали поранення. Після переговорів з владою члени групи 23 липня звільнили останніх чотирьох заручників.

ІА "Вголос": НОВИНИ