[media=138516,138517,138518,138519] 

Про це повідомляє Daily Mail.

Вона показала журналістам знімки УЗД, але для встановлення рекорду вагітність потрібно офіційно задокументувати.

«Мені сказали, що це дівчинка. Подивіться, на знімку видно її маленьке личко», – говорить Марія.

Водночас, жінка не повідомила жодних подробиць своєї вагітності і не уточнила, чи скористалася вона технологією штучного запліднення.

Де ла Лус стверджує, що зараз перебуває на шостому місяці вагітності своєю восьмою дитиною. Жінка звернулася в лікарню через блювоту і запаморочення.


«У мене боліли ноги, крутилася голова, мене нудило. Лікарі приватних і державних клінік провели близько 10 ультразвукових досліджень. Вони не могли в це повірити», – заявила вона.

Жінка зізнається, що інші її діти незадоволені новиною. Вони вважають, що їхня мати занадто стара для пологів. 18 червня Марія йде на зустріч зі своїм гінекологом. Вона чекає, що їй призначать кесарів розтин.

Якщо пологи пройдуть успішно, мексиканка на чотири роки поб'є рекорд іншої літньої матері — Марії Дель Кармен Боусада де Лара. У 2006 році 66-річна жінка з Іспанії стала мамою хлопчиків-близнюків. Де Лара померла у віці 69 років від раку яєчників, залишивши дворічних дітей Крістіана і Пау сиротами. До іспанки рекорд утримувала 66-річна румунка Адріана Ілієску, яка народила в 2005 році в 66 років.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ