Львівським безхатькам, які не мають документів, але отримали вакцинацію від COVID-19, замість ковід-сертифікату видадуть довідку форми 063/о.

Таке рішення прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Львова 14 грудня 2021 року.  

Так, медична довідка форми 063/о  буде завірена штампом та печаткою закладу, який проводить вакцинацію безхатьків, а також особистою печаткою лікаря. Довідка має рівну цінність з сертифікатом про вакцинацію від COVID-19.  

Маючи таку довідку, яка підтверджує, що особа вакцинувалася від COVID-19, безхатько може звернутися за допомогою у Центр нічного обліку та нічного перебування бездомних осіб у Львові. А також може надати її на прохання будь-яких посадових осіб, до прикладу, якщо потребуватиме медичної допомоги у лікарні. 

Довідка форми 063/о – це документ, у який вноситься інформація про всі щеплення, що їх отримала особа: проти туберкульозу, поліомієліту, дифтерії, кашлюку, правця та інші.

Отримати щеплення особи, які через певні життєві обставини втратили всі документи, можуть у Центр нічного обліку та нічного перебування бездомних осіб за адресою вулиця Кирилівська, 3-А у Львові.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», за добу на Львівщині від COVID-19 померло понад десять осіб.

ІА "Вголос": НОВИНИ