Нарада відбулась за участю голови постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Романа Чечотки, головного лікаря Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні Олександра Фільца, начальника управління економічної політики обласної ради Сергія Кота та ін.

Концепцію роботи лабораторії розроблятиме ініціатор проекту (ФАМЕД Інжиніринг) за новітніми технологіями у медичній сфері, що дозволить скоротити витрати медичних установ на обслуговуючий персонал, значно підвищить якість та кількість обслуговування пацієнтів. Відповідно до Меморандуму першим кроком у реалізації стане затвердження складу робочої групи з представників Львівської обласної ради, Львівської ОДА, Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні та представників ФАМЕД.

За підсумками наради 19 листопада Валерій П’ятак доручив скерувати листа голові ЛОДА з пропозицією включити до складу робочої групи керівництво та представників профільних управлінь обласної ради.

Нагадаємо, 30 вересня голова Львівської обласної ради Петро Колодій разом із представниками Львівської обласної державної адміністрації підписав меморандум про наміри щодо реалізації проекту «Центральна лабораторія для Львівської області».
 

ІА "Вголос": НОВИНИ