Співачка Юлія Юріна, яка пройшла до фіналу Нацвідбору на Євробачення-2019, каже, що її цькують через російське громадянство.

Солістка гурту YUKO каже, що цього вона і боялась після свого зізнання зі сцени, що є громадянкою Росії, пише OBOZREVATEL.

Співачка додала, що ніколи не робила таємницю з того, що народилася в Росії. Про це вона говорила ще на «Голосі країни». Після цього на неї обвалився шквал критики.

«Коли ми були на »Голосі«, я теж говорила про це. І потім на мене обвалився шквал негативу типу »вали в свою Рашу« і так далі. Це єдине, чого я боялася - цих коментаторів...» - розповіла співачка.

Громадянством солістки гурту YUKO під час її виступу на Нацвідборі поцікавився ведучий Сергій Притула. Коли він дізнався, що співачка лише декілька років живе в Україні, шоу-мен здивувався її українській мові.

«Боялася не того, як це вплине на журі або на глядача, а саме коментарів від незнайомих людей, які пишуть »здохни« просто через те, що у мене таке громадянство», - додала солістка YUKO.

Як писав «Вголос», киянку  обурило ставлення таксиста до української мови. Вона змусила його вибачитись.

А напередодні стало відомо, що із дитсадка у Києві російськомовні виганяють дитину, бо її мати розмовляє українською.

Читайте також: «Не вміють читати мовою Шевченка – прапор в руки і до пуйла кроком руш».

ІА "Вголос": НОВИНИ