Після 14 зіграних поєдинків ватерполісти «Динамо» набрали 42 бали, що є недосяжним для суперників.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Четвертий тур Чемпіонату України з водного поло серед чоловічих команд Суперліги відбувся у Львові з 25 по 28 квітня. Після 14 зіграних поєдинків ватерполісти «Динамо» набрали 42 бали, що є недосяжним для суперників. Це вже одинадцяте «золото» Чемпіонатів України для львівського клубу. На другій сходинці зараз НТУ «ХПІ-ШВСМ» із Харкова, у яких 30 балів, а замикає трійку найсильніших ШВСМ «ВК Маріуполь» із 25 очками.

«Під час останніх матчів побачив позитивні зрушення в нашої команди. Щодо чемпіонства, то, звичайно, приємно. Але головне не те, що ми здобули цей титул, а те, щоб ми зберігали чемпіонат, могли грати, провели останній тур. Ніхто не буде розслаблятися, будемо грати на максимум», – розповів головний тренер ВК «Динамо» Львів» Олексій Шведов.

Фінальний п’ятий тур Чемпіонату України, відбудеться у Львові наприкінці травня. Перша четвірка команд за підсумками чотирьох турів боротиметься за призові місця, а решту розіграють 5-8 місця. Відтак, змагатиметься за медалі Суперліги ще одна команда зі Львова – «КІВС», яка набрала 22 очки та замкнула першу четвірку турнірної таблиці. А ось команда «ЛФКС-Акватіко» (Львів) у цьому турі втратила шанси на призи.

Турнірне становище команд після чотирьох турів:

  1. ВК «Динамо» Львів» (42 очки);
  2. НТУ «ХПІ-ШВСМ», м. Харків (30 очок);
  3. ШВСМ «ВК Маріуполь» (25 очок);
  4. КІВС, Львів (22 очки);
  5. «ЛФКС-Акватіко», Львів (17 очок);
  6. Збірна Закарпатської області – УжНУ (14 очок);
  7. Збірна Харківської області (9 очок);
  8. Збірна Києва (6 очок).

ІА "Вголос": НОВИНИ