Поліція опрацьовує кілька версій смерті нардепа та координатора групи «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука. Слідчі не виключають версію вбивства.

Як повідомляє «Українська правда», про це журналістам сказав голова Національної поліції Сергій Князєв.

«Попередньо вогнепальне поранення голови. Є ряд робочих версій, серед яких, можливо, нещасний випадок, необережне поводження з вогнепальною зброєю. Версії кримінального характеру також, зокрема, будуть розглядатися», - сказав він.

Князєв також повідомив, що у момент трагедії Тимчук був удома не сам.

«У квартирі на момент вчинення правопорушення він був не сам. Тому зараз збираються свідчення громадянки, яка була присутня в цей час у квартирі, а також сусідів», - додав Князєв.

У коментарі «Українській правді» речник поліції Ярослав Тракало підтвердив, що кримінальне провадження відкрито за статтею 115 Кримінального кодексу «Умисне вбивство».

У пресрелізі поліції вказано, що інцидент стався у квартирі на бульварі Перова.

«Близько 12:15 надійшло повідомлення, що в одній із квартир чоловік отримав вогнепальне поранення, від якого помер на місці», - сказано в повідомленні.

Як писав «Вголос», у середу, 19 червня, стало відомо, що координатора групи «Інформаційний спротив», нардепа від «Народного фронту» Дмитра Тимчука знайшли мертвим.

Тіло Тимчука виявила його дружина.

Після новини про смерть Тимчука Парубій закрив засідання ВР.

ІА "Вголос": НОВИНИ