Про це повідомив кореспондент телеканалу «112 Україна».

«Судове засідання, на якому мали розглянути апеляцію на арешт Бориса Германа, не відбулося. Причини дві. Перша - не направили матеріали справи з Шевченківського райсуду столиці, де обирали запобіжний захід Борису Герману. Друга - до суду не доправили самого підозрюваного. Чому – ніхто не пояснив. Судове засідання перенесли на наступний понеділок, воно має відбутися о 12:15», – зазначив він.

Як повідомлялась, 31 травня Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці Борису Герману, який підозрюється в організації терористичного акту, результатом якого мало стати вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка.

Нагадаємо, 29 травня стало відомо про скоєний замах на російського журналіста Аркадія Бабченка. Повідомлялось, що він після пострілів у спину помер у кареті «швидкої».

Слідчі почали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України за фактом вбивства.

СК РФ також порушив справу щодо вбивства журналіста Бабченка у Києві. 

На брифінгу 30 травня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що Бабченко живий.

Аркадій Бабченко на рес-конференції вибачився перед рідними за своє «вбивство».

СБУ оприлюднила відео затримання замовника вбивства Аркадія Бабченка.

Також ГПУ пояснила користь від «вбивства» Бабченка, запевнивши, що таким шляхом правоохоронці домоглися отримання інформації про заплановану розправу ще із 30-ма особами.

Згодом Аркадій Бабченко розповів подробиці спецоперації.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ