Про це повідомила речниця поліції Луганщини Тетяна Погукай, пише «Українська правда».

«Близько пів на першу ночі тіло Сергія Самарського знайшли у районі будинку №1 ЖК «Мрія» міста Сєверодонецька з ознаками насильницької смерті – розбита голова», – сказала Погукай.

Вона додала, що наразі судові медики проводять розтин тіла, аби встановити остаточну причину смерті. На місці продовжує працювати слідчо-оперативна група.

«Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України», – сказала Погукай.  

Вона додала, що поліція розглядає декілька версій убивства.

«Основна – убивство на підґрунті його політичної діяльності, бо він був дуже відомою людиною у місті, займав таку активну позицію і дуже підтримував інтереси громадян. Не відкидається версія розбійного нападу і інші версії, пов'язані з його бізнесовими справами, якими він займався до депутатства», – сказала Погукай.

Видання Луганщина.ua з посиланням на джерело в правоохоронних органах пише, що тіло Самарського виявили після заяви в поліцію його дружини, яка не змогла йому додзвонитися після роботи. Депутат дзвонив дружині, виходячи з міськради о 18:00.

Як писав «Вголос», сьогодні стало відомо про вбивство голови фракції Блоку Петра Порошенка в Сєвєродонецькій міськраді – Сергія Самарського.

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ