«Аналізуються слідчі дії, результати допитів, подвірних обходів – для того, щоб підтвердити хронологію подій, відслідкувати рух її (Ірини Ноздровської), перебування у певному місці, доведення мотивів і механізму скоєння даного злочину», – сказав заступник голови Нацполіції Віталій Невгад, якого цитує прес-служба МВС.

Він також додав, що перевірка отриманої інформації під час слідчих дій дозволить бути впевненим в тому, що затримано особу, винну у скоєнні вбивства, а також довести її вину у цьому.

Нагадаємо, сьогодні українські правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської. За попередньою інформацією вбивцею «виявився близький родич злочинця, який збив на автомобілі її сестру і потім, завдяки наполегливості Ірини, засуджений до кримінального покарання».

Як повідомлялося, юристку І.Ноздровську, яка проживала в с.Демидів Вишгородського району Київської області, було знайдено мертвою в річці 1 січня 2018 року. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

ІА "Вголос": НОВИНИ