Про це інформує прес-служба ГПУ.

«Координує роботу слідчих, прокурорів та оперативних підрозділів перший заступник прокурора міста Києва Павло Кононенко, який має багаторічний досвід оперативної роботи та здатен забезпечити ефективне розслідування цього резонансного та зухвалого злочину», - зазначив Роман Говда.

Крім того, до розслідування вбивства Дениса Вороненкова залучено оперативних співробітників Служби безпеки України.

На даний час органом слідства проводиться ідентифікація особи, яка вчинила вбивство екс-депутата (наразі вказана особа померла від отриманих поранень), встановлюються та допитуються свідки, як ті, що є безпосередніми очевидцями вбивства, так і з боку найближчого оточення загиблого, проводиться аналіз відеозаписів з камер відеоспостереження та інші слідчі дії. У кримінальному провадженні призначено низку судово-медичних та балістичних експертиз.

 

Нагадаємо, як писав «Вголос», у перестрілці на Пушкінській в Києві загинув екс-депутат Держдуми РФ.

Вбитий у Києві колишній депутат Держдуми Росії Денис Вороненков перед смертю прямував на зустріч зі своїм екс-колегою Іллею Пономарьовим.

Тим часом, екс-депутат держдуми РФ, оперна співачка Марія Максакова, що втекла в Україну разом з чоловіком Денисом Вороненковим, прибула на місце вбивства чоловіка і втратила свідомість.

Вбивця Вороненкова від отриманих поранень в перестрілці помер у лікарні.

Ним виявився 28-річний Павло Паршов.

 

«Вголос»

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ