Про це він повідомив у себе в Facebook.

Розкриття своєї участі в цій справі він пояснив тим, що після оприлюднення запису отримання ним авансу за «вбивство» Бабченка без зміни його голосу, «шифруватися»" він сенсу не бачить.

«Прекрасно, що в службі працюють талановиті молоді опери, до яких спокійно йдеш з інформацією про замовлення на вбивство. Звертаєшся і не боїшся, що тебе зіллють тим же замовникам за долари. Чесно не знаю, як складеться моя доля далі, трохи на нервах. Але точно знаю, що оперативник, який всю цю справу тягнув на собі, слідчий у справі - люди чесні», - написав Цимбалюк.

Він зазначив, що ніяких інтерв'ю найближчим часом давати не буде, так як слідство все ще йде і він «давав підписку про нерозголошення».

Нагадаємо, 29 травня стало відомо про скоєний замах на російського журналіста Аркадія Бабченка. Повідомлялось, що він після пострілів у спину помер у кареті «швидкої».

Слідчі почали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України за фактом вбивства.

СК РФ також порушив справу щодо вбивства журналіста Бабченка у Києві. 

На брифінгу 30 травня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що Бабченко живий.

Аркадій Бабченко на рес-конференції вибачився перед рідними за своє «вбивство».

СБУ оприлюднила відео затримання замовника вбивства Аркадія Бабченка.

Також ГПУ пояснила користь від «вбивства» Бабченка, запевнивши, що таким шляхом правоохоронці домоглися отримання інформації про заплановану розправу ще із 30-ма особами.

ІА "Вголос": НОВИНИ