Вчені з Великобританії прийшли до висновку, що в Біблії описані сліди контактів людини з представниками позаземних цивілізацій.
Експерти вважають, що в Старому завіті міститься доказ зародження життя завдяки втручанню інопланетян, повідомляє telegraf.
Прихильники цієї теорії вважають, що прибульці завжди відвідували нашу планету, а також брали безпосередню участь у розвитку людської цивілізації. Наприклад, вогонь, гуркіт і полум'я, які виникали при зустрічі Всевишнього з Мойсеєм, після якої і було створено 10 християнських заповідей, пов'язують не з проявом природної стихії, а саме зі слідами присутності позаземних істот.
Окрім того, британські вчені посилаються на біблійних пророків Єноха і Іллю, які були взяті на небо живими на «сяючих колісницях» - Меркава, опис яких є в іудейських текстах.
Є численні свідчення про НЛО і в древніх індійських Ведах і Упанішадах, а також вказівки на НЛО в давньогрецьких міфах. Цивілізація Стародавнього Єгипту також залишила чимало зображень, які можуть бути витлумачені як явище інопланетян.

ІА "Вголос": НОВИНИ