Американські вчені з Університету Андерсона провели унікальне дослідження на тему недоліків сексу в космічних умовах. Фахівці змоделювали статевий акт в невагомості і підкреслили його головні незручності, - пише ukr.media.

Згідно з результатами роботи американських вчених, секс у космосі виявиться зовсім неприємним заняттям. Висновки фахівців побудовані на таких фактах, як відсутність фіксованого положення. Статевий акт в умовах невагомості вимагає використання спеціального обладнання та аксесуарів, без яких партнерам просто не вдасться зайняти зручну позу. Другим істотним недоліком сексу в космосі є виділення поту в місцях активного дотику. У результаті ця рідина разом з партнерами почне літати в невагомості. Ще однією причиною неприємного статевого акту в космосі може стати відсутність бажання, адже в незвичних для людини умовах важко налаштуватися на інтимний лад.

Раніше вчені з'ясували ідеальний вік для занять сексом. Як виявилося, що старшою людина стає, то гостріше і приємніше відчуття вона отримує від статевого акту. Відзначається, ідеальним віком для «кращого сексу» є 46 років.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ