Дружина засновника чоловічого журналу Playboy Г'ю Гефнера, 31-річна Крістал Гарріс, не успадкує мільйони покійного чоловіка. Про це повідомляє The Daily Mail, – пише 112.ua.

За інформацією видання, перед весіллям з Гефнером Гарріс погодилася підписати шлюбний контракт, в якому прописано, що після смерті чоловіка їй не дістанеться абсолютно нічого. Крім того, її ім'я не згадується і в заповіті бізнесмена.

Статок Гефнера (близько 43 млн дол.) перейде його дітям – Крісті, Девіду, Марстону і Куперу. Ще частину буде перераховано Університету Південної Каліфорнії і кільком благодійним організаціям.

Гефнер і Гарріс одружилися у 2012 році в Лос-Анджелесі. Засновник Playboy зазначав, що його не бентежить різниця у віці 60 років. Гарріс – його третя дружина. У 1949 році він одружився на Мілдред Вільямс і прожив з нею 10 років. У 1989 році він зіграв весілля з Кімберлі Конрад, пара розлучилася в 1999 році.

Як писав «Вголос», у віці 91 рік помер Г'ю Гефнер – засновник легендарного журналу Playboy. Він пішов із життя у власному будинку у колі сім'ї.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ