Про це повідомляє Футбол 24.

Матч пройде у Римі і розпочнеться о 21:45. Головний арбітр: Дамір Скоміна (Словенія)

«Ліверпуль» ледь не вирішив усе ще в першому матчі, ведучи 5:0 до 80-ї хвилини. А далі відбулось усе, на що здатні обидві команди. «Червоні» показали, що не безгрішні біля своїх володінь, а «джаллороссі» – що вірять у дива навіть за найбільш програшних обставин. Підсумковий розгром ще нічого нікому не гарантує. «Рома» та «Ювентус» показували в цьогорічному плей-офф, що відіграти 3 голи цілком реально для італійців. Якщо команда Ді Франческо змогла розгромити непереможну «Барселону», то не відмовиться від повторення бенкету проти англійців.

Від реваншу очікування прості. Це буде або велике шоу на зразок камбеку проти «Барселони», або строга нульова нічия. Так «Ліверпуль» вже грав тоді, коли розгромив «Порту» 5:0 у першій грі 1/8. Багато залежить від здатності господарів забити швидкий гол і втримати супертріо гостей від голів якомога довше.

«Рома» вдома не пропустила від «Челсі», «Атлетіко», «Шахтаря» і «Барселони». Натомість на «Олімпіко» «вовки» надихаються особливою енергією позитивної агресії і здатні перегризти горлянку прихильникам атакувальної гри, які надто легковажно підходять до виїздів у Рим. Усі квитки тіфозі традиційно розкупили дуже швидко. «Атмосфера буде ще крутіша, ніж на матчі з Барселоною, якщо це взагалі можливо», – Патрік Шик не може дочекатись старту пекла для гостей.

Орієнтовні склади:

«Рома»: Аліссон – Флоренці, Манолас, Фасіо, Коларов – Пеллегріні, Де Россі, Наінгголан – Шик, Джеко, Ель-Шаараві

«Ліверпуль»: Каріус – Алекксандер-Арнольд, Ловрен, Ван Дейк, Робертсон – Війналдум, Хендерсон, Мілнер – Салах, Фірміно, Мане

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ