Як повідомляє Sport Arena, сумарно всі поєдинки, які пройшли на легендарній арені Медісон Сквер Гарден, подивилися 488 тисяч глядачів. Цей показник став найгіршим за час співпраці президента компанії Top Rank Боба Арума з популярним телеканалом.

Відзначимо, що бій Гвоздика і Амара пройшов в андеркарті вечора боксу в Нью-Йорку, а головним поєдинком стала зустріч Хосе Карлоса Раміреса і Аміра Імама, перемогу в якій рішенням суддів здобув Рамірес.

Низькі рейтинги вечора боксу в Нью-Йорку стали наслідком не тільки браком гучних імен боксерів, але і накладкою на популярний баскетбольний турнір NCAA, чотири матчі якого подивилися понад 15 тисяч глядачів.

Напередодні український боксер одноголосним рішенням суддів переміг француза Мехді Амара і став тимчасовим чемпіоном світу за версією WBC. При цьому, вперше він провів всі 12 раундів в профі кар'єрі. За підсумками поєдинку судді віддали йому перемогу одноголосним рішенням: 116:112, 118:110 і 117:111.

Тепер Гвоздик став обов'язковим суперником чемпіона за версією WBC. Поки цим поясом володіє Адоніс Стівенсон, проте 19 травня в Монреалі він буде боксувати з претендентом на титул Баду Джеком.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ