Про це повідомляє sportanalytic.com

«Сині» явно знаходяться у крутому піке, програвши два з трьох останніх матчів в АПЛ. У команди кадрові проблеми в захисті, а Альваро Мората з початку року не забив ще жодного голу. Від успіхів Міші Батшуаї в оренді за «Боруссію» фанам лише гірше. Як наслідок, діючий чемпіон Англії відстає від лідера «Манчестер Сіті» на неймовірні 19 очок, тому чутки про відставку Антоніо Конте лунають усе голосніше. Втім не все так погано.

На один окремий матч «Челсі» може налаштуватись на найвищому рівні. Атлетичні центрбеки та латералі, які постійно йдуть в атаку, готові створити чимало проблем цій «Барсі». Еден Азар вже відзначався у воротах каталонців, тоді як трикутник Вілліан - Педро - Жиру є дуже незручним для таких технічних суперників. Єврокубки надто важливі, щоб здавати їх без бою.

У 2018 році «Кулес» програли лише одного разу – «Еспаньйолку» в Кубку Короля, а до цього останньою поразкою був серпневий Суперкубок Іспанії проти «Реалу». При цьому у двох внутрішніх турнірах вони вже зараз дуже близькі до успіху. Ернесто Вальверде б'є рекордні серії Пепа Гвардіоли і не думає зупинятись. Тож очевидно, що навіть на виїзді команда буде явним фаворитом пари. 

Так, «Барса» не надто результативна, зате вона покращила оборонні навички. При схемі 4-4-2 знаходять себе і Луїс Суарес, і дует хавбеків Іньєста - Коутінью. Відновився від травми Усман Дембеле, що розширює вибір для тренера. Новий космічний сезон від Лео Мессі просто не може завершитись на такій ранній стадії Ліги чемпіонів.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ