Про це повідомляє Футбол 24

Головний арбітр: Хесус Хіль Мансано (Іспанія)

Перший матч: «Лаціо» – «Динамо» – 2:2.

Голи: Іммобіле, 54, Андерсон, 62 – Циганков, 52, Мораєс, 79

У Римі суперники розписали результативну нічию – 2:2. Здивував не стільки рахунок (хоча й він теж), скільки якість гри української команди. Тиждень тому «Динамо» провело найкращий матч у 2018 році. І це після двох поєдинків «на відбій" з АЕКом, після грубих помилок проти «Вереса», після важкого протистояння з «Зорею», де майже весь креатив попереду базувався на подачах Циганкова.

«Динамо» на «Олімпіко» рідко помилялося позиційно проти найкращої атаки Серії А та осмислено будувало власні комбінації на чужій половині поля. Позитивна динаміка від зимової перерви прослідковувалася й раніше, однак того вечора крок вперед був дуже яскравим. Кияни на рівних боролися з представником топ-4 чемпіонату Італії, який грав бойовим складом. Два забиті м'ячі, як і рахунок загалом, виглядають закономірними.

Сьогодні «Динамо» має хороші шанси на вихід у чвертьфінал Ліги Європи. Для цього українцям достатньо зіграти внічию 0:0 чи 1:1 (за 2:2 буде додатковий час), або ж перемогти. Якщо команда ще раз дотримається такої компактності та дисципліни в обороні, уникне індивідуальних помилок і буде в схожому стилі агресивно та гостро виходити до чужих воріт – путівка в наступний раунд буде наша.

Вболівальники готуються влаштувати солідну підтримку – зважаючи на темпи продажу квитків, на матчі очікується аншлаг. Навіть попри холодну погоду, приїзд «орлів» з Риму та висока стадія турніру викликали у киян серйозний інтерес.


 

ІА "Вголос": НОВИНИ