Після того, як «Орел і решка» покинули ведучі Регіна Тодоренко та Леся Нікітюк, творці шоу оголосили про новий кастинг на «морський сезон» та спецвупуск, який буде присвячений подорожам по Росії, повідомляє «24 канал».

Генпродюсер російського телеканалу «Пятница!», на якому транслюють шоу «Орел і Решка», повідомив, що новими ведучими «морського сезону» та «Орел і решка. Росія» стали Марія Гамаюн та Ольга Антипова.

Відомо, що обидві ведучі народили та проживають в Росії. Перші ефіри з їхньою участю можна буде побачити вже в березні 2018 року.

«Маша Гамаюн пройшла очний кастинг, затверджена в морський сезон і вже післязавтра летить на зйомки. Маша – не новачок, досвід у неї є. А ось у другої дівчини немає ніякого досвіду роботи ведучою. Вона народилася в Абакані, працювала викладачем гри на гітарі. Найближчим часом вона пройде навчання і дебютує в якості ведучої в фіналі нового сезону «Орел і решка. Росія». Пройти кастинг – це не перемога. Це лише початок великої роботи над собою», – йдеться в повідомленні.

Раніше було відомо, що для зйомок «зіркового сезону» творці шоу «Орел і решка» запросили скандальну українську співачку Світлану Лободу, а також екс-ведучу шоу «Хто зверху» на «Новому каналі» в Україні та учасницю російського Comedy Woman Катерину Варнаву. Їй СБУ заборонило в'їзд в Україну на 5 років тому, що її дії «суперечать інтересам забезпечення безпеки України». Разом із ними участь у шоу взяли також українські ведучі – Алан Бадоєв, Марія Івакова (вона раніше була ведучою шоу «Орел і Решка. Шопінг») і Коля Сєрга та російські артисти – Анфіса Чехова та Михайло Башкатов.

Нова ведуча шоу «Орел і решка» – Марія Гамаюн

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ