Верховна Рада України розробить закон, спрямований на поліпшення діяльності об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Про це інформують на офіційному веб-порталі ВРУ.

Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відхилив законопроекти №№ 2606, 3367, 3878, 3937, які регламентували роботу ОСББ. Голова підкомітету з питань житлової політики та житлового господарства Комітету Олександр Літвінов пояснив такий крок тим, що багато положень у цих законопроектах дублюють одне одного. Низку з них потрібно врегульовувати на законодавчому рівні.

Натомість, за пропозицією голови Комітету Андрія Клочка, було створено Робочу групу для розробки одного законопроекту, який регламентуватиме усі проблеми ОСББ. Її керівником стала голова підкомітету з питань житлової політики та житлового господарства О.Літвінова, а заступником - В. Іванов. Вона планує співпрацювати з народними депутатами, представниками ОПУ і Кабміну, представниками асоціацій та громадських об'єднань, а також фахівцями у галузі ЖКГ.

Читайте більше новин за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ