Збірна України з футболу 3 вересня напередодні першого поєдинку у Лізі націй проти збірної Швейцарії , що відбувся у Львові, провела тренувальну сесію на Академії «Руху» та була вражена інфраструктурою.

Про це інформує пресслужба львівського «Руху».

Тренерський штаб та гравці національної збірної були приємно вражені якістю футбольних полів та масштабами Академії «жовто-чорних». Руслан Малиновський, який минулого сезону у складі «Аталанти» став бронзовим призером Серії А та грав у чвертьфіналі Ліги Чемпіонів, так відгукнувся про Академію «Руху»:

– Якщо бути відвертим, то поле Академії «Руху», на якому ми сьогодні тренувалися, є дуже хорошим. Одразу помітно, що тут – дуже класний дренаж. Газон стелили, як то кажуть, не як попало, а дуже якісно. Круті поля та й загалом весь комплекс – це щось неймовірне. Це вже зовсім інший рівень. Гадаю, це буде одне з головних місць у Львові тому, що неозброєним оком помітно, що сюди вкладають душу. Будується хороша команда, є амбіції в керівництва. Переконаний, що все буде лише розвиватися. Президент «Руху» Григорій Козловський робить велику справу. Гадаю, такими діями він себе вніс в історію українського футболу. Коли люди будують такі проекти, то це не забувається ніколи.

Президент «Руху» Григорій Козловський особисто приймав  блакитно-жовту дружину на Академії. Після заняття Григорій Петрович довго спілкувався із наставником збірної України Андрієм Шевченком, гравцями та персоналом команди номер один.

Григорій Козловський, Президент ФК «Рух»: «Для нас надзвичайно важливо та дуже приємно, що головна команда країни приїхала потренуватися та подивитися на нашу Академію. Дякую головному тренеру національної команди Андрію Миколайовичу Шевченку, футболістам, які тут тренувалися, та персоналу Академії, яким вдалося підготувати поле за такий короткий час. Ви нам подарували незабутні емоції. Немає нічого важливішого, ніж головна команда країни. Прогноз на сьогоднішній матч із «Швейцарією» один: Україна повинна лише перемагати. Впевнений, ми переможемо».

Як писав «Вголос»: уУ четвер, 3 вересня, збірна України провела перший поєдинок в елітному дивізіоні Ліги націй.

ІА "Вголос": НОВИНИ