Про це повідомляє footboom.com.

«На зустрічі з керівництвом «Реала» я обговорював це питання і ми досягли домовленості, що співробітники клубу, які пов'язані безпосередньо з тренувальним процесом, матимуть можливість пройти стажування в «Реалі» і повчитися. У вересні в Мадрид відправляться шість чоловік. Це Юрій Вернидуб, Олександр Грицай, Юрій Коваль, як людина, яка відповідає за молодь, співробітник наукової групи Валерій Михайленко. Він поїде для того, щоб дізнатися, як повніше працювати системою «Катапульта».

Плюс поїде тренер пофіз підготовці Ігор Касьяненко і лікар-реабілітолог Володимир Власенко.

Інша поїздка відбудеться теж до нового року. Тоді в Мадрид відправляться тренера Ю-21 і Ю-19 Володимир Микитин та Дмитро Кара-Мустафа. Крім того, Григорій Ярмаш. Ну а потім на стажування в «Реал» відправляться тренери воротарів. Одним словом, всі співробітники клубу, які пов'язані з тренувальним процесом в усіх наших командах, матимуть можливість пройти стажування в «Реалі». Дальше більше. Ми вели розмови про те, що в подальшому, можливо, ми зачепимо  чисто спортивну сторону - обмін молодими футболістами. Поки рано про це говорити, але розмова на цю тему була», - зазначив слова Рафаїлов.

Нагадаємо, що в червні колишній воротар луганців Андрій Лунін підписав довгостроковий контракт з «Реалом». За неофіційною інформацією, трансфер коштував мадридському клубу 9 млн євро, ще 4,4 млн євро «Зоря» може отримати у вигляді бонусів.

ІА "Вголос": НОВИНИ