У ніч на 4 листопада на Львівщині, у старовинному Підгорецькому замку, одна із київських турагенцій організувала костюмовану Хеловін-вечірку.

Про це зазначено на сторінці агенції.

«Веселощі або смерть?! Влаштуємо вечірку у Підгорецькому замку на Halloween - містичне свято, де ти можеш вдягнути найбожевільніший костюм, розмалюватись гримом та відчути себе в потойбічному світі», - зазначено в анонсі компанії.

До слова, це була костюмована дискотека зі запрошеним діджеєм, секретним опівнічним флешмобом та напоями. Вартість трансферу у замок і назад до Львова, вхід на вечірку, напій, флешмоб та розіграш подарунку коштували  заплатити 666 грн 13 коп.

При цьому організатори зазначали, що Підгорецький замок – один з найвизначніших не лише на Львівщині, а й в Україні загалом, а також – один з кращих зразків замку з бастіонними укріпленнями в Європі. Також вони згадали про привид Білої Панни, яким відомий Підгорецький замок.

Вечірка вже встигла обурити громадськість, зокрема через аварійний стан замку.

Редактор телеканалу НТА Наталія Струк написала: «Хеловін головного мозку. По-іншому важко охарактеризувати ідею проводити в аварійному Підгорецькому замку вечірку за ціною за вхід 666 грн і 13 коп. Журналістам там були не раді, щойно до знімальної групи телеканалу НТА викликали поліцію. Думаю, правоохоронці мали б зреагувати щодо тих, хто дозволив таке».

Читайте також: «Пане Возняк, ну коли вже нарешті завалиться той Підгорецький замок?»

ІА "Вголос": НОВИНИ