Прес-служба націоналістичної організації «С-14» повідомляє, що «молодий хлопець, учасник АТО, доброволець, ввічливо зробив зауваження щодо російської мови сину одного із власників грузинського генделя «Міміно».

«У відповідь спочатку почув лайку та погрози фізичною розправою. За кілька годин один із ватних грузинів напав на бійця, як наслідок – кілька синців та розтрощений телефон», – йдеться у повідомленні.

Уже сьогодні, 25 червня, кілька невідомих патріотів та учасників бойових дій з вінницької «C-14», «Лютича», «Правого сектора» та «Ветеранського Братерства» приїхали «розібратися у «грузинській» ситуації, по-людськи поспілкуватися з місцевою діаспорою і підтримати постраждалого».

«Ми натрапили на відверту агресію та неповагу, – кажуть націоналісти, – кавказці відмовились елементарно вибачатись. Ми помилилися, коли сподівалися на конструктивне вирішення питання. Проти кількох патріотів грузини викликали більш ніж два десятки місцевих молодиків, однак план не спрацював – і дізнавшись більше про причини конфлікту, останні вирішили не втручатись». 

«За кожним скривдженим воїном – прийдуть десятки, сотні готових до конструктивного діалогу. І жодна бандитоподібна блатна діаспора не зупинить праведного гніву. Справедливості бути! Невідомі патріоти завжди поряд. Пам'ятайте про це, коли наступного разу надумаєте кривдити учасника бойових дій», додають у «С-14».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ