Як зазначає Олег Панькевич,  т. в. о. директора департаменту охорони здоров`я Львівської ОДА Ірина Микичак повідомила, що департамент не вважає за доцільне використовувати приміщення фтизіатричної служби по вул. Лемківській, 24, вул. Личаківській, 233, вул. Устияновича, 14 у м. Львові для потреб галузі охорони здоров`я.

«У зв`язку з  цим, прошу доручити профільному департаменту надати письмове обгрунтування доцільності або недоцільності використання приміщень згаданих приміщень для потреб галузі охорони здоров`я. Оскільки фракція ВО «Свобода» вважає подальшу приватизацію цих приміщень неприпустимою, прошу надати пропозиції з використання будівель для потреб соціального захисту, освіти та культури», - зазначив свободівець.

Нагадаємо, що на сесії Львівської обласної ради, яке відбудеться 7 березня 2017 року, планується розглянути проект рішення «Про реорганізацію фтизіатричної служби у Львівській області», у якому передбачено доручити управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради спільно з із департаментом охорони здоров`я Львівської ОДА розробити пропозиції щодо використання вивільнених приміщень по вул. Лемківській, 24, вул. Личаківській, 233, вул. Устияновича, 14 у м. Львові.

13 лютого 2017 року на засіданні комісії Львівської обласної ради з питань охорони здоров`я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту начальник управління майном спільної власності Микола Бандра ініціював вилучення пункту, де йдеться про використання приміщень для потреб галузі.

14 лютого 2017 року на сесії Львівської обласної ради за наполяганням свободівців було перенесено розгляд питання про реорганізацію фтизіатричної служби області. На думку свободівців, реорганізацію заплановано, щоб продати привабливі приміщення медичних закладів у центрі Львова. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ