Актор Джеймс Майкл Тайлер, відомий роллю менеджера кав'ярні Central Perk у серіалі «Друзі», помер у віці 59 років. Три роки тому у нього діагностували рак простати.

Про це повідомив представник актора Тоні Бенсон, передає CNN.

За його словами, Тайлер помер у своєму будинку у Лос-Анджелесі. У 2018 році під час медичного обстеження у нього діагностували рак простати, який поширився на кістки.

«Світ знав як Гюнтера (ім'я менеджера кав'ярні) з серіалу «Друзі», але близькі знали його як актора, музиканта, захисника від онкозахворювань та люблячого чоловіка», — сказав Бенсон.

Також він розповів, що Тайлер любив живу музику та часто опинявся «у веселих і незапланованих пригодах».

«Якщо ви зустріли його одного разу, ви знайшли друга на все життя», — йдеться у заяві.

Джеймс Майкл Тайлер найбільш відомий тим, що упродовж 10 сезонів грав Гюнтера — баристу та менеджера кав'ярні Central Perk. Спершу у персонажа не було жодних реплік. Згодом глядачі дізналися, що Гюнтер був закоханий у Рейчел (Дженніфер Еністон). Він зізнався у своїх почуттях у фіналі шоу.

««Друзі» не були б такими без тебе. Дякуємо за сміх, що ти приніс у шоу та наше життя. Ми сумуватимемо», — написала Дженніфер Еністон в Instagram та поділилася відео з фіналу серіалу.

Тайлер також знімався в епізодах серіалів «Клініка» та «Сабріна — юна відьма». Після завершення «Друзів» актор продовжував брати участь у фан-заходах на честь шоу.

ЧИтайте також: «Батько наш Бандера»: Десантники львівської 80-ї бригади подякували учням за флешмоб і також заспівали (відео)

ІА "Вголос": НОВИНИ