Депутат вимагає розслідувати факти порушень, викладені в депутатському зверненні, інформує прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Як зазначає Михайло Ковалів, з відповідей органів місцевої влади відомо, що будівництво асфальтного заводу відбувається без дозвільних документів, без виділення земельної ділянки та з порушенням процедури. Також немає дозвільних документів у ТзОВ «ОнурКонструкціон Інтернешнл» на забір гравійно-піщаної суміші з річки Дністер у с. Стрілковичах.  

«Зважаючи на викладене, вимагаю організувати та провести розслідування порушень у сфері землекористування, будівництва, екології та охорони навколишнього середовища при будівництві асфальтного заводу фірмою ТзОВ «ОнурКонструкціон Інтернешнл» на території Бабинської сільської ради та провести розслідування щодо видобутку гравійно-піщаної суміші фірмою «Онур» з річки Дністер на території Стрілковицької сільської ради», зазначає Михайло Ковалів.

Депутат також вимагає притягнути до відповідальності організаторів та причетних, дати правову оцінку бездіяльності державних службовців, зокрема голови Самбірської РДА М. Фрея, голови Самбірської міської ради Ю. Гамара, голови Стрілковицької сільської ради Я. Шеховича, голови Бабинської сільської ради С. Несторяк, окремих депутатів місцевих рад, згадуваних у публікаціях та журналістських розслідуваннях на згадану тему.  

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ