Про це йдеться в депутатських зверненнях, які 21 червня 2017 року скерував до органів влади  голова фракції Олег Панькевич, повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Депутати пропонують скликати позачергову сесію на 27 червня 2017 року – у зв'язку із загрозливою санітарно-епідеміологічною ситуацією у м. Львові та зростанням соціальної напруги, пов’язаної з накопиченням твердих побутових відходів.

На позачерговій сесії фракція пропонує розглянути такі питання: про виконання рішення Львівської обласної ради № 415 від 5 квітня 2017 року «Про заходи щодо вирішення критичної ситуації з утилізацією твердих побутових відходів у місті Львові та Львівській області», про заходи щодо недопущення погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації, про Програму поводження з твердими побутовими відходами у Львівській області, про проведення громадських обговорень щодо будівництва заводів на ділянках, придатних для розташування об`єктів поводження з твердими побутовими відходами.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ