Про це він повідомив під час засідання колегії депутатів міськради.

«Як не дивно, але у Львові досі продовжують паразитувати і заробляти на темі сміття. Проте, єдині, хто не отримують від цього ні насолоди, ні вигоди – львів’яни. Днями, ЛОДА організувала прес-конференцію, на якій повідомила, на їх думку, феноменальну новину: «Із 300 млн гривень, які перерахувала Львівській ОДА міська рада Львова за вивіз сміття впродовж року, вдалося зекономити 100 млн гривень».  Про розповів директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА Назарій Романчук. Але, як то кажуть, вміли зварити, не вміли подати. Дивно, чому про витрачені гроші платників податків, тобто львів’ян, ЛОДА звітує на прес-конференції. А не, припустимо, під час сесії міськради перед депутатами, а ті вже в свою чергу донесли б ту інформацію до своїх виборців. Адже, відсоток тих, хто ходить на прес-конференції під час робочого дня, на мою думку, мізерний», - наголосив укропівець.

На прохання Ігоря Телішевського про включення звіту профільного департаменту ЛОДА в порядок денний сесії міськради, міський голова Садовий уникнув чіткої відповіді, кинувши своє, вже фірмове, «я подумаю як це добре зробити».

«Складається враження, що одні не бажають звітувати, а інші не охочі слухати. Тож, на наступне пленарне засідання сесії Львівської міської ради запрошую пана Романчука прозвітувати перед депутатами і подати хорошу новину належним чином. А львів’янам наполегливо рекомендую, стежити за своїми гаманцями і чиновниками, які ті гаманці спустошують. Або не спустошують. Про це вже нехай ЛОДА розповість», - наголосив Ігор Телішевський.

ІА "Вголос": НОВИНИ