Відповідний запит сьогодні, 12 липня, під час сесії Львівської міської ради озвучила депутат від ВО «Свобода» Мар'яна Батюк, передає кореспондент «Вголосу».

«До мене повторно звернулись мешканці мікрорайону Рясне-2, які стурбовані рішенням виконкому Львівської міської ради про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом на вул. Величковського, 16,а, – зазначила вона. – У цьому рішенні йдеться про наміри забудувати єдиний великий дитячо-спортивний майданчик на території Рясне-2».

Окрім цього, за її словами, причиною затяжного конфлікту представників забудовника та мешканців мікрорайону є багато питань, які потребують вирішення.

«Зважаючи на це, прошу надати повну інформацію, чи погоджений проект землеустрою щодо відведеної земельної ділянки на вул. Величковського, 16 а. Надати також інформацію про зміну механізму цільового призначення земельної ділянки, – додала Мар'яна Батюк. – Також вжити заходи для повернення вказаної ділянки у комунальну власність як таку, що вибула із власності міста без жодного рішення Львівської міської ради».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ