Відповідний запит сьогодні, 12 липня, під час сесії Львівської міської ради озвучив депутат від ВО «Свобода» Андріян Гутник, передає кореспондент «Вголосу».

«До мене неодноразово звертались мешканці будинків на вул. В. Великого, 61, 65, 67 та 69 з колективними скаргами про порушення громадського порядку у вечірній та ранковий час», – зазначив він.

За словами депутата, мешканці стверджують, що біля технічної прибудови, так званої тимчасової споруди (прийом склотари), що розташована по вул. В. Великого, 67а та починає прийом склотари о 6-7 ранку, невідомі особи систематично розпивають алкогольні напої, регулярно здійснюють дрібне хуліганство, вживають нецензурну лайку в громадському місці, образливо чіпляються до громадян та вчиняють інші тотожні правопорушення. Багаторазові звернення на гарячу лінію були безрезультатними.

«У спальних районах  поряд із дитячими садочками та закладами освіти приміщень склотари і металобрухту бути не може», – наголосив Андріян Гутник.

Відтак він звернувся із проханням перевірити всі такі заклади, які є у місті. Також вжити відповідні заходи для забезпечення громадського порядку. А також надати копію договору оренди землі суб'єкта підприємницької діяльності, який здійснює діяльність за вищезазначеною адресою.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ