Під час обговорення представники асоціативно-підприємницьких структур, підприємці, голови громадських організацій висловили ряд конструктивних пропозицій щодо внесення змін до проекту даної Регіональної програми.

Зокрема, Комітет підприємців Львівщини запропонував провести ще одне громадське обговорення лише за участю представників бізнесу та в подальшому надати департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості облдержадміністрації пропозиції, що будуть напрацьовані, для внесення змін у проект Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Львівській області на 2013 – 2015 роки.

Окрім цього, під час розгляду репрезентували дорожню карту створення Бізнес центру для жінок у Львівській області. Як зазначалось під час представлення, основною метою створення такого Центру підтримки підприємництва є сприяння підприємницькій діяльності різних груп жінок на території Львівщини.

Також було представлено дорожню карту для розробки регіонального веб-порталу дозвільних послуг, який дозволить посприяти у створенні інтегрованої системи взаємодії органів виконавчої влади із суб’єктами підприємницької діяльності та ефективного механізму надання електронних послуг через Інтернет.

ІА "Вголос": НОВИНИ