Як відомо, це вже не перша спроба Цимбрила повернутися до владної годувальниці. У серпні 2014 року Цимбрило мав стати начальником ДАІ Львівщини, однак тоді громадськість виступила проти через активне переслідування ним активістів під час Революції Гідності.

Нагадаємо, що Ігор Цимбрило був причетний до переслідування викладача Українського Католицького Університету отця Димида, якого звинувачували у порушенні правил дорожнього руху, коли останній їхав з автомайданівцями у Межигір’я. Тоді Цимбрило особисто намагався вручити протокол про адміністративне правопорушення. У подальшому Франківський суд Львівської області визнав дії Цимбрила протиправними.

 

Попри це, у 2015 році Цимбрила призначили начальником відділу ГУ ДФС у Житомирській області. Також, за даними джерел, він був причетний до «кришування» підприємців, які виготовляли горілку.

У 2017 році Цимбрило повернувся на Львівщину як начальник відділу управління внутрішньої безпеки обласного ГУ ДФС. До його обов'язків входить контроль за роботою митників. Разом з тим, за інформацією джерела, він цю роботу успішно виконує - щомісячно отримує гроші за те, щоб «не помічати» безлад, який відбувається на наших митницях.

ІА "Вголос": НОВИНИ