Про це у розмовній студії «Правди. Наживо» розповів адвокат Назар Олексюк.

«Димінський там був. Але є один нюанс. Відео є, але чи прийме його суд? Відсотків 95, що ні. Адже це відео, зняте сторонніми людьми. Але — Димінський там був, відбулася ДТП, однозначно водій Мерседеса грубо порушив правила дорожнього руху. Однак, хто є винен у ДТП...можна зробити висновки лише після проведення експертиз, а також — слідчих експериментів. Але враховуючи те, що особа, яка визнає себе винною, уже є заарештована, то ситуація, очевидно, говорить про те, що було порушення», – пояснив він.

Також Олексюк зазначив – цю резонансну справу варто було передати Києву, адже тут, на Львівщині, Димінський є надто впливовою людиною:

«Цю справу слід було забрати зі Львова до Києва. Її не повинен розслідувати Львів тільки через те, що Димінський є надто впливовою людиною в цьому регіоні, має відповідні фінансові капітали...Він не лише власник ЗІКу, а й контрольного пакету WOGу. Я вважаю, що ця справа щонайменше в суботу повинна була бути прийнята Києвом. Всі експертизи дійсно повинні робитися в Києві, щоб не було ніяких зловживань».

Адвокат також сумнівається у тому, що розслідування ДТП такого плану є чесним та спрведливим:

«Існує масштабна кругова порука в вищих ешелонах влади і не зовсім професійно до цього підходять. Закон не зовсім працює та дає можливість уникати відповідальності».

Більше – у відео. Прямий ефір «Правди. Наживо» дивіться щобудня о 19.00 на телеканалі НТА.

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ