Відновлено електропостачання 54 повністю знеструмлених та 2 частково знеструмлених населених пунктів. Повністю відновлено електропостачання у Городоцькому та Мостиському районах.

Через знеструмлення без електропостачання залишилися:

5 лікарень (у Сокальському (2) та Яворівському (3) районах) і 25 фельдшерсько-акушерських пунктів (найбільше у Жовківському районі – 18); 88 шкіл (найбільше у Жовківському районі – 37) та 22 дитячих садки (найбільше у Радехівському районі – 7).

Продовжуються відновлювальні роботи.

До відновлення електропостачання населених пунктів залучено 125 бригад та оперативних груп (174 одиниці техніки та 547 осіб) від ПАТ «Львівобленерго», Головного територіального управління МНС України у Львівській області, Львівського комунального підприємства «Львівсвітло», комунальних служб та підприємств лісового господарства Державного лісогосподарського об’єднання «Львівліс» та Львівського обласного комунального підприємства «Галсільліс», ПАТ «Укртелеком».

Особлива увага приділяється забезпеченню електропостачання медичних та навчальних закладів, а також інших об’єктів соціальної сфери. Для цього задіяні 10 пересувних електростанцій.
Керівництво роботами здійснюють обласний та районні штаби керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду 2012/13 року.

Ситуація знаходиться на контролі обласної державної адміністрації.

ІА "Вголос": НОВИНИ